Zakelijk

CoBaVin Wijnimport, zakelijke markt.

CoBaVin Wijnimport heeft zich gespecialiseerd in het importeren van Franse kwaliteitswijnen, met een focus op de zuidelijke Rhône streek en de Languedoc/ Rousillon. Uit de zuidelijke Rhône vindt u in het assortiment een aantal kwaliteitswijnen uit Châteauneuf-du-Pape, Gigondas en Rasteau, die veelal exclusief door ons in Nederland worden gevoerd.

Verder een aantal toegankelijke Rhône wijnen uit de Vaucluse, Ventoux, Luberon en de Provence. In de Languedoc selecteerden wij AOC wijnen uit Picpoul Pinet en een aantal Vin de Pays wijnen die veelal goed ingezet kunnen worden als huiswijn. Ook uit de Rousillon voeren wij zowel mooie toegankelijke wijnen als de Rivesaltes dessert wijnen. Ook zijn wij de exclusieve importeur in Nederland van Ariston & Fils en Aspasi champagnes.

Naast een groot aantal droge wijnen leveren wij ook dessert wijnen en wijnen gemaakt volgens de methode traditionnelle.

De meeste wijnen importeren wij van kleinschalige wijnboeren die kwaliteit hoog in hun vaandel hebben staan en milieu verantwoord werken. Een aantal wijnen leveren wij exclusief in Zuid Nederland en niet aan grote winkelketens.

Naast de wijnen die via de Webwinkel verkocht worden leveren wij aan onze zakelijke afnemers in de Horeca en retail ook wijnen die exclusief voor dit marktsegment of een specifieke afnemer geïmporteerd worden.

Tevens verzorgen wij exclusieve wijnen voor relatiegeschenken.

Onder de knop "Bestellen" vindt u het assortiment van CoBaVin met alle bijbehorende informatie.

 Voor vragen over condities, speciale wijnen etc.:

 

 

Contact: Coen Baarslag: (06 14180892)

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen van Cobavin.