Welkom bij CoBaVin.

CoBaVin importeert sinds 2004 een aantal kwaliteitswijnen uit Frankrijk en levert die in Nederland aan zakelijke- en particuliere afnemers. Doelstelling van CoBaVin is kwalitatief goede, exclusieve wijnen te importeren voor een uiterst scherpe prijs. Om dit te bewerkstelligen werken wij samen met een beperkt aantal wijnhuizen die zorgvuldig door ons geselecteerd zijn. De meeste door CoBaVin geselecteerde wijnhuizen werken over het algemeen biologisch-dynamisch.

Rechtstreekse inkoop

Door de rechtstreekse en regelmatige contacten met de wijnboeren zijn wij goed in staat de individuele teelt- en vinificatiemethoden te volgen, diverse jaargangen te vergelijken en samen met hen exclusieve aanbiedingen te maken. Door een selectief assortiment en een beperkte overhead zijn wij in staat tegen de laagste prijs te leveren.

Assortiment

Het merendeel van de door ons geïmporteerde wijnen komt uit Zuid Frankrijk, met name de zuidelijke Rhônestreek, Luberon,, Languedoc en Rousillon. Al deze wijnen hebben gemeen dat ze zeer toegankelijk zijn en uitstekend te combineren met zowel de Franse als de Nederlandse keuken. Daarnaast voeren we enkele mousserende wijnen en hebben een groot assortiment dessertwijnen. Voor het complete, in voorraad zijnde assortiment: zie onder "bestellen".

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen van Cobavin.